Populaire meubelstukken voor hippe bedrijven

Ga je een nieuw bedrijf openen of ga je met je bestaande bedrijf verhuizen? Dan is het goed om na te denken over de inrichting. Het kiezen van een nieuw interieur voor je bedrijf vraagt om aandacht. De inrichting zegt namelijk iets over je bedrijf en wat je wilt uitstralen met je bedrijf. Richt je de ruimte in met donkereiken meubelstukken? Dan geef je je bedrijf sneller een ouderwets karakter. Dit kan overigens voor jouw bedrijf heel goed zijn! Dit is afhankelijk van wat je doet en voor wie je het doet. Heb jij een hip bedrijf? Dan wil je ook hippe meubelstukken. Wij geven je een paar goede ideeën.

Maak een sociale hotspot binnen je bedrijf

De sociale hotspot is tegenwoordig heel populair. We kennen natuurlijk de gewone bedrijfskantine waar medewerkers tussen de middag hun lunch gezamenlijk eten. Toch wordt deze kantine meestal niet gezien als sociale hotspot. Het is leuker en hipper om een aparte hotspot te maken die een heel andere sfeer oproept. Een bar met comfortabele barkrukken is bijvoorbeeld een leuk idee. Je kunt er zelfs een beetje een Ibiza-stijl bar van maken om echt een ontspannen, sociale sfeer te creëren.

Ergonomische zit-sta bureaus voor een betere gezondheid

De werkplekken moeten hip worden ingericht. Daar kun je natuurlijk alle kanten mee op. Je kunt alles voor een fijne werkplek kopen als het gaat om uitstraling, maar je wilt ook rekening houden met ergonomie. Gelukkig kun je een combinatie maken tussen ergonomisch en hip, bijvoorbeeld met zit-sta bureaus. Deze zijn heel trendy en ze helpen voorkomen dat medewerkers klachten ontwikkelen door een verkeerde werkhouding. Ze kunnen staand en zittend werken afwisselen. Dit zorgt voor een betere gezondheid.

Ga voor design vergadertafels en -stoelen

De vergaderruimte wordt vaak gezien als de meest saaie ruimte binnen een bedrijf. Er worden dan ook serieuze gesprekken en discussies gevoerd. Toch is het ook belangrijk dat er bij een vergadering een goede dosis creativiteit en inspiratie komt kijken. Dit gaat makkelijker als de ruimte hip ingericht is. Saai meubilair komt de stemming tijdens een vergadering niet ten goede. Kies liever voor hippe design vergadertafels en -stoelen. Je hoeft hierbij zeker niet bang te zijn om ook met de kleuren te spelen. Hoe gezelliger en kleurrijker de vergaderruimte is, hoe meer creativiteit dit opwekt tijdens de vergadering. Daar komen mooie ideeën van!

Slim gebruik maken van akoestische panelen

Akoestische panelen zijn op de eerste plaats heel praktisch voor op kantoor. Ze zorgen namelijk voor een beter geluid. De akoestiek in de ruimte wordt verbeterd, waardoor geluiden minder hard klinken en er geen sprake is van een galm in de ruimte. Toch kan een standaard akoestisch paneel een beetje saai zijn voor een hip bedrijf. Gelukkig hoef je helemaal niet te kiezen voor standaard. Tegenwoordig zijn er akoestische panelen te verkrijgen in tal van trendy kleuren en designs. Je kunt zelfs akoestische panelen laten maken met eigen afbeeldingen, zoals je bedrijfslogo. Dat is helemaal hip!

Foto van Terence
Terence

Ik ben Terence, een fervent schrijver van kantoorartikel- en bedrijfsreviews. Mijn passie voor het beoordelen van producten begon op jonge leeftijd, toen ik altijd op zoek was naar het beste potlood of de handigste notitieblokken. Na mijn studie Communicatie begon ik mijn carrière als freelance reviewer. Mijn doel is om anderen te helpen de juiste keuzes te maken door eerlijke en gedetailleerde beoordelingen te schrijven. Ik geniet ervan om nieuwe producten en bedrijven te ontdekken en mijn ervaringen te delen. Mijn schrijven is direct, informatief en bovenal nuttig voor wie op zoek is naar hoogwaardige kantoorbenodigdheden en -diensten.