Ben je op zoek naar een wagenpark voor je bedrijf of naar de mogelijkheden die er voor jou zijn? Dan kan leasen een echte toevoeging zijn voor je bedrijf, want dit is veel meer dan slechts een auto leasen. Je hebt namelijk veel meer mogelijkheden, waarbij je kunt denken aan bijvoorbeeld een mobiliteitspas of een winterbandenregeling. Wist je dat je zelfs brandstof kan laten beheren, waardoor jij en je personeel veel bewuster kunnen omgaan met het tankgedrag? Dit kan niet alleen goed zijn voor jouw portemonnee, maar ook goed voor het milieu. Hoeveel auto’s zou jij graag willen leasen en welke mogelijkheden zou jij graag willen gaan gebruiken?

Auto leasen

Een auto leasen doe je meestal, omdat je zakelijk de nodige kilometers rijdt. Dit is natuurlijk slechts één reden, want je wilt ook niet in een klap enorm veel geld uitgeven aan een wagenpark. Ook als je een duurzaam wagenpark wilt, dan is leasen een hele goede optie. Je draagt hiermee een steentje bij aan de maatschappij, waardoor je onder andere minder uitstoot. Leasen is voordelig en de onderhoudskosten en andere kosten zitten doorgaans allemaal in het vaste leasebedrag. Wist je dat je verschillende lease mogelijkheden hebt, waaronder financial lease, full operational lease, maar ook netto operational en sales en leaseback. Welke optie het beste aansluit bij jou, zou je het beste even kunnen bespreken bij Multilease. Echter hebben ze allemaal hun eigen voor- en nadelen, waardoor er altijd een passende lease vorm voor jou is en jij ook de beste auto’s kunt rijden.

Extra mogelijkheden

De mobiliteitspas is een echte aanvulling op jouw leaseauto. Dit is niet voor niets, want deze voorziet jou van heel veel gemak. Je kunt hierbij denken aan, tanken met de leaseauto, gemakkelijk en snel parkeren, het afrekenen van vloeistoffen die je voor de auto nodig hebt. Zelfs reizen met een taxi of het gebruiken van een ov-fiets kan je realiseren met de mobiliteitspas. De kosten krijg je iedere maand netjes in een overzicht toegestuurd. De winterbandenregeling daarentegen zorgt dat je zowel zomers als in de winter veilig op de weg bent. Snel en eenvoudig je banden laten wisselen, maar ook de opslag wordt met de winterbandenregeling voor je verzorgt. Dit scheelt je enorm veel ruimte, wanneer je diverse auto’s in je wagenpark hebt. Let wel goed op, want er dient wel de gehele winter op winterbanden gereden te worden en de zomer vanzelfsprekend met zomerbanden. Welke mogelijkheden zou jij graag extra willen?